Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Manicotti umplute cu spanac și cu ciuperci

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

8 bucăți paste manicotti
2 lingurițe ulei de măsline
1 ceapă mică, tocată mărunt
300 g spanac congelat, decongelat și scurs
1 cană brânză ricotta
100 g brânză mozzarella
1/4 cană parmezan ras
1 linguriță busuioc uscat mărunțit
1/4 linguriță praf de usturoi
1/4 linguriță sare
1 cană sos de roșii
300 g ciuperci tăiate felii

Preparare

    1

Într-o oală mare cu apă puțin sărată, clocotită, se fierb pastele timp de 8 minute. Se lasă la răcit.

    2

Între timp, într-o tigaie de teflon de mărime potrivită, se încinge 1 lingură ulei. Se adaugă ceapa. Se călește 5 minute, până se înmoaie.

    3

Într-o strecurătoare, se scurge spanacul, astfel încât să mai rămână puțină apă. Într-un castron mare se amestecă spanacul, ricotta, mozzarella, parmezanul, busuiocul, usturoiul praf și sarea.

    4

Se încinge cuptorul la 175°C.

    5

Într-o tavă cu dimensiunile de 30x20x3 cm se întinde un strat de sos de roșii. Se umple bine fiecare manicotti, pe la ambele capete, cu amestecul cu spanac. Se așază pastele manicotti pe un singur strat în tavă. Se acoperă cu restul sosului de roșii. Se acoperă cu folie de aluminiu și se coc 30 de minute.

    6

Cu 5 minute înainte de a se termina coacerea, se încinge într-o tigaie restul de ulei, la foc potrivit. Se pun ciupercile. Se călesc 2 minute, până se înmoaie puțin. Se întind în strat peste manicotti și se servesc.