kaufland.ro/retete
Macrou cu roșii, usturoi și ierburi
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
600 g | file de macrou |
1/4 linguriță | sare |
3 | roșii coapte |
2 lingurițe | usturoi, mărunțit |
1 lingură | zeamă de lămâie |
1 lingură | rozmarin uscat |
1 lingură | cimbru uscat |
Util
-
Peștele poate fi servit cu garnitură de orez sau legume la grătar.
Preparare
- 1
Se încălzește cuptorul până la 220ºC. Se pune peștele într-o tavă de cuptor din sticlă sau ceramică și se presară sare. Se pun deasupra roșiile curățate de semințe și tăiate mare și usturoiul. Se stropește cu zeamă de lămâie și se presară rozmarin și cimbru.
- 2
Se ține în cuptor 8-12 minute, în funcție de grosimea fileului sau până când peștele este opac în mijloc și se desface ușor.