kaufland.ro/retete
Legume la cuptor în sos tomat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
100 g | pastă de roșii |
2 | dovlecei |
2 | zucchini (acei dovlecei de culoare verde închis) |
2 | vinete |
4 | roșii |
4 | căței de usturoi |
ulei de măsline | |
pătrunjel proaspăt | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se spală, se curăță toate legumele și se taie rondele.
- 2
Se pun într-o tavă, alternându-se din fiecare.
- 3
Pasta de roșii se amestecă cu 5 linguri de ulei, pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare și piper. Se toarnă amestecul peste legume și se coc 45 minute la foc moderat.
- 4
Se servesc fierbinți ornate cu pătrunjel tocat.