kaufland.ro/retete
Fără gluten
Legume călite în suc propriu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 Porție)
100 ml | ulei de măsline |
50 g | măsline fără sâmburi |
2 | ardei grași galbeni |
2 | ardei capia |
2 | ardei grași roșii |
4 | roșii |
5 | ciuperci mari |
1 | ceapă roșie |
sare | |
piper |
Util
-
Savurează preparate fără gluten
Când mergi la cumpărături, ai grijă să alegi produse fără gluten.
Preparare
- 1
Se curăță ceapa și se taie solzișori.
- 2
Se spală și se curăță ardei de sâmburi și de cotor, ciupercile de pieliță, roșiile se spală și se taie felii, îndepărtându-li-se miezul lemnos.
- 3
Se toacă bucăți mici toate legumele.
- 4
Se încinge uleiul într-o tigaie și se pune ceapa la călit.
- 5
Când devine translucidă, se adaugă toate legumele. Se presară sare și piper după gust. Se lasă să se înmoaie timp de 20 de minute.
- 6
Se servesc fierbinți cu pâine neagră.