Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Inele de mere în aluat de bere

Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 Porție)

4 mere
2 linguri suc de lămâie
2 ouă
1 praf sare
100 ml bere
100 g făină
50 g zahăr
ulei pentru prăjit
zahăr cu scorțișoară și sos de vanilie pentru servit

Preparare

    1

Se spală merele și se curăță de coajă. Se scot căsuțele sâmburilor și se taie merele felii groase. Se înmoaie imediat feliile în suc de lămâie.

    2

Se separă ouăle. Albușurile se bat spumă cu sarea. Într-un castron, se amestecă gălbenușurile cu berea, făina și zahărul. Se adaugă spuma de albușuri.

    3

Într-o tigaie, se toarnă ulei în strat de 1 cm și se încinge la foc mediu. Cu o furculiță, se trec inelele de mere prin aluat și se pun imediat în uleiul fierbinte. Se prăjesc timp de 2-3 minute, se întorc și se mai prăjesc 2-3 minute.

    4

Cu o spumieră, se scot inelele de mere din ulei, se tăvălesc prin zahărul cu scorțișoară și se aranjează pe un platou pentru servit.