kaufland.ro/retete
Inele de ceapă
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
100 ml | ketchup |
100 g | pesmet |
30 g | făină |
4 | cepe mari |
2 | ouă |
4 | cartofi |
ulei | |
sare |
Preparare
- 1
Se curăță cepele și se taie rondele. Capetele nu se folosesc, deoarece sunt prea mici. Se desfac inele și se presară cu multă făină.
- 2
Ouăle se bat cu o linguriță de făină și sare.
- 3
Se trec inelele de ceapă prin ou și apoi prin pesmet. Se prăjesc în ulei bine încins.
- 4
Cartofii se curăță, se feliază și se prăjesc.
- 5
Se servesc inele de ceapă cu cartofi prăjiți și ketchup.