kaufland.ro/retete
Gogoși cu bere
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (20 bucăți)
250 ml | bere |
250 ml | apă minerală |
1 | ou |
250 g | brânză de vaci |
făină cât cuprinde | |
1 plic | zahăr vanilat |
Preparare
- 1
Pui într-un castron berea, apa, oul, brânza de vaci și omogenizezi bine. Adaugi făina în ploaie și amesteci încontinuu până ce obții un aluat omogen, ca o smântână groasă.
- 2
Cu o lingură, pe care o uzi de fiecare dată, iei din aluat și dai drumul compoziției în tigaia cu ulei încins, formând astfel gogoșile.
- 3
Când sunt prăjite, le scoți pe un șervet care să absoarbă surplusul de grăsime. Pui gogoșile pe un platou și le pudrezi cu zahăr vanilat.