kaufland.ro/retete
Fusilli cu carne de vită și ciuperci
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
200 g | fusilli |
300 g | pulpă de vită |
400 g | ciuperci |
200 ml | smântână |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se taie carnea de vită în bucăți mici. Ciupercile se taie felii. Se încing 5 linguri de ulei de măsline și se prăjesc bucățelele de carne, amestecându-se des. După ce s-au rumenit se adaugă ciupercile. Se mai țin 3-4 minute pe foc moderat și se toarnă smântâna. Se presară sare și piper, se mai lasă un clocot și se oprește focul.
- 2
Se fierb pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se limpezesc sub jet de apă rece și se scurg. Se pun peste carne și se amestecă ușor.
- 3
Se pun în farfurii și se sevesc fierbinți.