Fursecuri cu ciocolată Kiss
Valori nutritive
(Per porție)-
134/560.65kcal / kJ
-
14 gcarbo-hidrați
-
2 gproteine
-
8 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
134/560.65 kcal/kJ,
14 g carbo-hidrați,
2 g proteine,
8 g grăsimi
Ingrediente (32 bucăți)
2 cutii | Mini-praline K-Favourites |
250 g | făină de grâu (tip 405) |
50 g | pudră de cacao K-Classic |
1 praf | sare |
1 linguriță | praf de copt |
200 g | unt moale |
150 g | zahăr pudră |
150 g | Zahăr Bourbon vanilat, 8 g |
1 | ou (mărimea M) |
Util
-
Aluatul se poate rafina cu o linguriță de condimente pentru turtă dulce.
Preparare
- 1
Scoateți pralinele din cutie și puneți-le la congelator
- 2
Se amestecă făina, pudra de cacao, sarea și praful de copt. Bateți untul, zahărul pudră, zahărul vanilat și oul până obțineți o spumă și frământați cu amestecul de făină pentru a forma un aluat omogen. Înfășurați aluatul în hârtie de copt și lăsați-l la congelat timp de 30 de minute.
- 3
Preîncălziți cuptorul la 160 de grade aer circulant (180 de grade căldură sus/jos).
- 4
Îndepărtați hârtia de copt de pe aluat si porționați în 32 de bucăți pe o suprafață de lucru pudrată cu făină. Modelați aluatul în biluțe, puneți-le pe două foi de copt tapetate cu hârtie de copt și coaceți timp de 10 până la 12 minute.
- 5
Apăsați o pralină pe fiecare dintre fursecurile calde și lăsați-le să se răcească. Decorați cu perle de zahăr dacă doriți.