Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Friptură de vițel

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (2 porții)

500 g mușchi de vițel
400 g ciuperci
100 g iaurt degresat
500 g spanac
300 ml vin roșu
4 roșii
ulei de măsline
sare
piper

Preparare

    1

Se spală mușchiul. Se unge cu ulei de măsline și se presară cu piper. Se decojesc roșiile și se taie jumătăți. Se pune mușchiul în tavă împreună cu roșiile și vinul. Se acoperă cu folie de staniol și se coace 90 de minute la foc moderat. Roșiile coapte se scot și se pasează bine în blender. Se adaugă înapoi în tavă.

    2

Ciupercile spălate se taie felii și se fierb în apă cu sare. Se strecoară și se amestecă cu iaurtul. Se pun în 2 boluri mici sau în forme comestibile, din aluat.

    3

Se curăță și se spală spanacul. Se încing 4 linguri de ulei de măsline și se prăjesc 3-4 minute frunzele de spanac. Se presară sare și piper.

    4

Se feliază mușchiul și se pune pe farfurii. Se adaugă garnitura de ciuperci și spanacul. Se ornează cu sosul din tavă.