kaufland.ro/retete
Friptură de vițel pe grătar
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
500 g | frunze de spanac |
400 g | pulpă de vițel |
50 g | unt |
1 | dovlecel |
4 | roșii |
ulei | |
pătrunjel proaspăt | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se prăgătește sosul.Se curăță dovlecelul, se taie rondele și se pune la fiert împreună cu roșiile. Se fierb 10 minute, după care roșiile se decojesc. Se pune totul în blender și se pasează. Se adaugă sare și piper după gust.
- 2
Se fier frunzele de spanac în apă cu sare. Se scurg de apă și se sotează 2 minute în unt încins. Se pune sare după gust.
- 3
Se taie pulpa de vițel în două, se bate bine și se asezonează cu sare și piper. Se frige pe grătar.
- 4
Se pregătește platoul. Se pune un pat de spanac și se adaugă pulpa de vițel. Se ornează cu pătrunjel și se servește cu sosul de dovlecel