kaufland.ro/retete
Fără gluten
Frigărui cu pui
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (8 bucăți)
1 | piept de pui |
2-3 | ardei capia |
5 | ciuperci |
4 | roșii cherry |
1 | dovlecel |
ulei | |
sare | |
piper | |
busuioc | |
oregano | |
150 ml | vin roșu |
1 | felie de slăninuță |
Util
-
Savurează preparate fără gluten
Când mergi la cumpărături, ai grijă să alegi produse fără gluten.
Preparare
- 1
Speli carnea și o cureți de pielițe și oase, pe acesta din urmă putându-le folosi la gătit ciorbă. Tai carnea în felii late de 5 cm, apoi în cuburi pe care le stropești cu ulei și vin roșu și le presari cu piper, busuioc și oregano uscate și mărunțite.
- 2
Cureți ciupercile și îndepărtezi ardeilor cotoarele și semințele. Speli roșiile și dovlecelul.
- 3
Tai ardeii în cubulețe, iar dovleceii în rondele. Înfigi în bețe de bambus carnea, alternând cu legumele.
- 4
Încingi grătarul și îl ungi cu slăninuță. Pui frigăruile și le frigi la jar pe ambele părți, întorcându-le după 5 minute.