kaufland.ro/retete
Frigărui multicolore
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
750 g | mușchi vită |
2 | ardei grași galbeni |
2 | ardei capia |
1 | dovlecel |
4 | ridichi |
10 | roșii cherry |
2 | cepe roșii |
Pentru marinare:
2 linguri | ulei |
1 lingură | oțet balsamic |
1 lingură | sos worchestershire |
cimbru | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se taie carnea cubulețe. Se prepară sosul de marinat din ingredientele de mai sus și se stropesc cu el cubulețele de carne. Se așază carnea într-un vas termoizolant, se acoperă cu folie și se lasă la frigider o noapte întreagă.
- 2
Dovlecelul, ceapa, ridichiile se curăță, se spală și se taie rondele. De asemenea și ardeii. Roșiile se taie jumătăți.
- 3
Se aranjează ingredientele pe bețe alternativ, astfel încât să obținem frigărui colorate.
- 4
Se frig pe grătarul foarte bine încins timp de 10 minute pe fiecare parte, pentru a păstra carnea zemoasă. Dacă se doresc mai bine fripte, se vor lăsă 15 minute pe fiecare parte.