kaufland.ro/retete
Fondue cu cafea și ciocolată
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 cești)
510 g | fulgi de ciocolată cu lapte |
1/2 cană | smântână dulce pentru frișcă |
1 lingură | cafea solubilă |
2 linguri | apă fierbinte |
1 linguriță | esență de vanilie |
1 praf | scorțișoară măcinată |
450 g | chec, tăiat în cuburi de 2,5 cm |
căpșune, ananas sau alte fructe proaspete |
Preparare
- 1
Într-o cratiță cu fundul gros, se topesc ciocolata și smântâna pentru frișcă la foc scăzut, amestecând continuu.
- 2
Se dizolvă cafeaua solubilă în apă; se adaugă în compoziția cu ciocolată, împreună cu vanilia și scorțișoara. Se amestecă bine.
- 3
Acest fondue se servește cald, folosind, pentru înmuiat în el, bucățele de chec și diferite fructe.