Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Eglefin la cuptor cu sos picant

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 524/​2194
    kcal / kJ
  • 52 g
    carbo-hidrați
  • 34 g
    proteine
  • 17 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    524/2194 kcal/kJ, 52 g carbo-hidrați, 34 g proteine, 17 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

1 căței de ustoroi
1 ardei gras galben
50 g chorizo K-Favourites
4 linguri ulei cu chili
400 g roșii cubulețe din conservă
1 lingură cremă de oțet balsamic
500 g file de eglefin
2 lingurițe zeamă de lămâie
500 g Gnocchi
4 fire busuioc

Preparare

    1

Usturoiul se decojește și se presează. Ardeii grași se taie în jumătate, se curăță, se spală și se taie în bucăți. Chorizo se taie în cuburi fine.

    2

Usturoiul și Chorizo se înăbușe în 2 linguri de ulei încins, se adaugă ardeiul gras și se lasă la călit pentru alte circa 5 minute, se adaugă roșiile și se aduce la clocot. Sosul se asezonează cu sare, piper și cremă de oțet balsamic și se toarnă într-o formă termorezistentă pentru copt (de circa 30 pe 20 de centimetri).

    3

Peștele se clătește, se usucă apăsând ușor, se sărează, piperează, se adaugă în sos și se gătește în cuptorul preîncălzit la 180 °C (cu recircularea aerului cald: la 160 °C) timp de circa 20 minute.

    4

Pastele Gnocchi se lasă să fiarbă în apă cu sare timp de 2 până la 4 minute.

    5

Busuiocul se spală, se smulg frunzele și se taie în fășii fine. Se amestecă Gnocchi cu restul uleiului și cu busuiocul.

    6

Peștele eglefin la cuptor se asezonează după gust cu busuioc și se servește împreună cu Gnocchi.