kaufland.ro/retete
Dovlecei umpluți
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (10 porții)
100 ml | bulion |
1 kg | carne tocată vită |
50 g | orez |
1 | ceapă |
20 | dovlecei |
sare | |
ulei |
Preparare
- 1
Se toacă ceapa și se păjește 30 secunde în ulei încins. Se adaugă orezul și două linguri de bulion. Se fier până scade.
- 2
Se pune amestecul peste carnea tocată. Se adaugă sare și se frământă bine.
- 3
Se spală dovleceii, li se taie capetele și se scoate miezul. Se umplu cu amestecul de carne.
- 4
Se pun într-o tavă unsă cu ulei. Se toarnă restul de bulion și puțină apă. Se presară sare și se coc 90 minute la foc moderat.