kaufland.ro/retete
Cuș-cuș cu vinete, ardei și creveți
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
200 g | cuș-cuș |
200 g | creveți mici-semipreparați |
50 g | unt |
1 | vânătă mică |
1 | ardei gras |
6 | roșii cherry |
mărar proaspăt | |
ulei de măsline | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se pune cuș-cuș-ul într-o sită și se fierbe 15 minute pe baie de abur, până se umflă.
- 2
Ardeiul și vânăta curățată se taie cuburi. Se încing 3 linguri de ulei de măsline și se prăjesc 4-5 minute.
- 3
Se curăță creveții și se prăjesc 2-3 minute în ulei de măsline, bine încins.
- 4
Se încing 50 g de unt într-o tigaie mare, se pune cuș-cuș-ul umflat și se presară sare și piper. Se amestecă bine și se adaugă legumele prăjite, creveții și roșiile întregi. Se oprește focul și se presară mărar tocat.