kaufland.ro/retete
Curcan umplut cu legume și pui
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
400 g | carne tocată de pui |
300 ml | vin alb |
2 | cepe |
2 | morcovi |
1 | curcan |
muștar | |
ulei | |
pătrunjel proaspăt | |
rozmarin | |
cimbru | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se toacă mărunt ceapa, iar morcovii se rad pe răzătoarea mică. Se adaugă peste carnea tocată. Se adaugă sare, piper și pătrunjel tocat. Se amestecă bine.
- 2
Se freacă curcanul cu muștar, atât pe interior cât și pe exterior. Se umple cu amestecul de carne și se pune într-o tavă unsă cu ulei și presărată cu crenguțe de rozmarin și cimbru.
- 3
Se toarnă vin în tavă și se coace aproximativ 3 ore la foc mic.