Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Cupe de primăvară
© Burda România

Cupe de primăvară

Cel mult 15 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

100 g somon sau altfel de pește afumat
1 salată verde mică
150 g roșii
150 g castraveți
8-10 ridichi
1 ceapă verde
5 linguri iaurt
3 linguri maioneză
1 lămâie
piper
sare

Util

  • Încearcă salata și cu fâșii de șuncă, dacă somonul ți se pare prea scump.


Preparare

    1

Speli salata frunză cu frunză, iar după ce s-a scurs, o tai în fâșii. Cureți și speli legumele rămase. Tai castraveții, ridichile și ceapa în rondele, iar roșiile în felii și ¾ din frunzele de salată în fâșii.

    2

Mixezi iaurtul cu maioneza, zeama de lămâie, ceapa tocată, sare și piper după gust.

    3

Într-un bol, amesteci roșiile, castraveții, ridichile și salata. Tapetezi cu frunze de salată cupe mici, iar în mijloc pui amestecul de legume. Rulezi fâșii de pește și le așezi estetic, deasupra salatei.

    4

Servești salata imediat, cu sosul alături, pentru ca fiecare să-și asezoneze preparatul după gust. Nu amesteci cu sosul, deoarece salata se înmoaie repede și strică aspectul.