kaufland.ro/retete
Croasant-crab
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
378/1572kcal / kJ
-
34.1 gcarbo-hidrați
-
9.2 gproteine
-
22.3 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
378/1572 kcal/kJ,
34.1 g carbo-hidrați,
9.2 g proteine,
22.3 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
1 | ardei roșu |
2 | morcovi |
4 | croasanți |
4 linguri | brânză de vaci proaspătă |
1 | creson |
2 | măsline negre |
Preparare
- 1
Ardeiul se taie jumătăți, se curăță, se spală și se taie 8 clești de crabi. Restul ardeiului se taie cubulețe. Morcovii se curăță, se spală, se taie oblic în jumătăți și se taie 32 de bastonașe.
- 2
Croasanții se taie orizontal și ambele jumătăți se ung cu brânza proaspătă. Cresonul se taie de pe tulpină, se distribuie împreună cu ardeiul pe jumătățile de jos ale croasanților și se pune deasupra jumătățile de sus.
- 3
Cleștii din ardei se așază la capătul croasanților. Bețișoarele de morcovi se așază de jur împrejur ca picioare ale crabului, pe părțile rotunde. Măslinele se taie rondele și se așază ca ochi, pe croasanți.