Cotlet de porc cu legume la grătar
Ingrediente (4 porții)
cotlet de porc | |
ulei de măsline | |
ceapă | |
sos barbecue | |
sare | |
piper | |
mărar | |
bere | |
dovlecel (200 g) |
Preparare
- 1
Pregătim grătarul în prealabil.
- 2
Feliem cotletul de porc, îl ungem cu ulei de măsline, sare și piper, adăugăm și o ceapă feliată, ceapă verde și lăsăm la marinat pentru 30-60 min.
- 3
Între timp facem un sos din ceapă, mărar, ulei de măsline, sare, piper, sos BBQ și bere.
- 4
După ce sosul este gata, ne ocupăm de legume. Vom avea nevoie de un dovlecel pe care îl vom tăia pe lung în 4 părți egale și vom presăra sare peste ei.
- 5
Vom pune dovlecelul pe grătar alături de un ciorchine de roșii.
- 6
După ce s-au fript, le scoatem de pe grătar, le ungem cu sosul preparat în prealabil.
- 7
Adaugăm carnea pe grătar iar în timpul în care se prepară o unghem cu sos BBQ.
- 8
După ce carnea este gata începem să montăm farfuria.