kaufland.ro/retete
Coșulețe cu ouă și lămâi
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (8 bucăți)
4 | ouă |
4 | lămâi mari |
100 g | ciuperci conservate |
2 linguri | maioneză |
1 | cutie (100 g) pate de ficat |
2-3 | unt |
1 | salată verde |
câteva fire de ceapă verde, roșii și frunze de pătrunjel pentru decor |
Util
-
Le așezi pe un platou cu ceapă verde, salată și roșii.
Preparare
- 1
Fierbi ouăle tari. Scurgi ciupercile din conservă, le tai mărunt și le amesteci cu maioneza. Freci untul înmuiat la temperatura camerei cu pateul de ficat.
- 2
Cureți ouăle și le tai în jumătate pe lungime, apoi le îndepărtezi miezul. Tai lămâile în jumătate, pe lungime și le îndepărtezi de asemenea miezul. Repartizezi compoziția cu ciuperci în cele 8 jumătăți de albuș, apoi decorezi cu pasta cu pateu.
- 3
Așezi albușurile astfel umplute în coșulețele de lămâie și le decorezi cu frunze de pătrunjel.