kaufland.ro/retete
Cod negru cu legume
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
400 g | cartofi |
400 g | ciuperci |
2 | bucăți cod negru file |
2 | cepe |
frunze de spanac | |
ulei de măsline | |
sos de soia | |
cimbru uscat | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se curăță cartofii, se taie cuburi și se fierb 10 minute în apă cu sare. Se scot într-o strecurătoare. Se încing 2, 3 linguri de ulei de măsline și se prăjesc cartofii și ciupercile. Se presară sare, piper și cimbru și se stropesc cu sos de soia.
- 2
Peștele se presară cu sare și piper și se frige pe grătarul bine încins. Tot atunci se frig și cepele.
- 3
Se montează farfuriile. Se pune un pat de legume, se adaugă peștele, pe care se pune o ceapă coaptă și frunze de spanac tânăr.