Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Ciorbă de pui cu usturoi
© Burda România

Ciorbă de pui cu usturoi

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (12 porții)

400 g tacâmuri de pui
1 ceapă
2 morcovi
1 pătrunjel rădăcină
1 păstârnac
1 căpățână de usturoi
2 ouă
1 legătură frunze de țelină
100 ml lapte bătut
orez
sare
piper

Preparare

    1

Pui la fiert 2 ½ l apă. Speli tacâmurile și le pui la fiert. Îndepărtezi spuma care se formează, iar după aproximativ ½ oră, strecori supa. Cureți carnea de pe oase, o tai mărunt și o pui din nou în supă.

    2

Cureți legumele, le speli și le tai mărunt. Le pui la fiert în oala cu supă, la foc mediu, în următoarea ordine: morcovii, pătrunjelul, păstârnacul și ceapa. După 10 minute, adaugi orezul, în prealabil spălat și scurs.

    3

După alte 5 minute, presari frunzele de țelină, sare după indicația medicului și usturoiul curățat și zdrobit. Stingi focul după câteva clocote.

    4

Bați ouăle împreună cu un polonic de ciorbă și laptele bătut, le torni în ciorbă în fir subțire, amestecând continuu.