Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Ciorbă de miel cu ciuperci
© Burda România

Ciorbă de miel cu ciuperci

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (20 porții)

1 kg carne de miel
300 g ciuperci Pleurotus
2 morcovi
150 g fasole verde
1 ceapă
3-4 căței de usturoi
300 g smântână
2 ouă
2 linguri ulei
zeama de la 2 lămâi sau oțet
sare
piper
1 legătură leuștean verde

Util

  • Torni amestecul în oală și asezonezi cu leuștean verde.


Preparare

    1

Speli carnea, o porționezi și o pui la fiert în 5 litri de apă. Îndepărtezi spuma care se formează la suprafață.

    2

Cureți legumele și ciupercile, le speli și le tai după preferință. Adaugi legumele în oală. Călești ciupercile în ulei, cu usturoiul zdrobit. Le pui în ciorbă și lași să fiarbă 15 minute.

    3

Când carnea și legumele sunt fierte, sărezi și condimentezi după gust, stingi focul și acrești ciorba. Bați smântâna împreună cu ouăle și zeamă de ciorbă, adăugată treptat.