kaufland.ro/retete
Ciorbă de burtă cu suc de roșii
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
400 g | burtă de vită |
400 ml | suc de roșii |
2 | morcovi |
1 | țelină |
2 | cepe |
1 | ardei gras |
leuștean proaspăt | |
sare |
Preparare
- 1
Se curăță burta, se taie fâșii și se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert 30 minute se aruncă apa și se pune din nou la fiert în apă proaspătă. După încă o oră de fiert se adaugă toate legumele tocate mărunt. Se fierbe pe foc mic, până se pătrund toate.
- 2
Se toarnă sucul de roșii, se mai fierbe câteva minute și se pune sare după gust.
- 3
Se servește fierbinte, ornat cu frunze de leuștean.