kaufland.ro/retete
Ciorbă acră de pui cu smântână
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (8 porții)
200 ml | smântână |
300 ml | borș |
10 | aripioare de pui |
1 | ou |
2 | morcovi |
1 | ceapă |
1 | ardei gras |
sare |
Preparare
- 1
Se pun aripioarele la fiert în trei litri de apă. După ce se curăță de spumă se adaugă toate legumele tocate mărunt. Se lasă să fiarbă 60 minute.
- 2
Se toarnă borșul fierbinte și se lasă pe foc mic.
- 3
Smântâna se amestecă cu un praf de sare și cu gălbenușul. I se adaugă 4,5 linguri de ciorbă, pentru a crește temperatura smântânii. Se adaugă amestecul în ciorbă și se mai lasă 2-3 minute pe foc mic.
- 4
Se servește fierbinte.