Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Ciolan cu varză acră și cartofi

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

200 g cartofi
500 g varză acră
100 g morcovi
1 ciolan afumat
1 ceapă
4 căței de usturoi
1 linguriță măghiran uscat
1 lingură pătrunjel verde tăiat
sare
piper

Preparare

    1

Se spală bine ciolanul și se curăță ceapa. Se pun la fiert în apă rece. Inainte de a se înmuia complet carnea se adaugă un cartof curățat.

    2

Când acesta s-a fiert se scoate împreună cu ceapa. Se pun într-un vas, se adaugă puțină zeama din fiertura ciolanului și se mixează. Cu aceasta se va îngroșa mâncarea.

    3

Varza acră se taie bucăți și se fierbe în apă 5 minute. Cartofii rămași se taie cubulețe, morcovul jumătăți de rondele.

    4

Când ciolanul e fiert și se poate dezosa ușor, carnea se taie felii și se pune deoparte.

    5

În zeama rămasă se pun cartofii, morcovul, varza și usturoiul pisat. Trebuie lăsată doar atâta zeamă cât să acopere legumele. Se presară măghiran și se fierbe. Când legumele s-au fiert, se amestecă cu mixtura de cartofi, carnea și se presară cu pătrunjel.