Ciolan de porc crocant cu garnitura
Ingrediente (3 porții)
Ciolan
1 buc | ciolan de porc |
2 g | piper negru boabe |
5 g | sare |
2 buc frunze | foi de dafin |
3 g | boia dulce |
1 căciulie | usturoi |
1 l | bere |
1 crenguță | rozmarin proaspăt |
Garnitură
1 kg | cartofi |
200 g | parmezan |
200 g | unt |
5 buc | ou |
1 buc | varză murată |
1 legătură | mărar proaspăt |
Preparare
- 1
<StudentXFootnote>1</StudentXFootnote> Ciolanul de porc afumat se pune la fiert intr-o oala cu apa, bere, sare, piper boabe, foi dafin, Rozmarin timp de 50 de min. <StudentXFootnote>1</StudentXFootnote> După ce este gata îl condimentam cu boia și îl dam la cuptor la 180 de grade 30 de minute. <StudentXFootnote>1</StudentXFootnote> Cartofii ii curățam, ii tăiem cuburi, și punem la fiert cu sare. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa și ii pasam bine. Dupa aceea ii amestecam cu unt 82% grăsime, galbenus de oua și parmezan . <StudentXFootnote>1</StudentXFootnote> Se pune toată compoziția intr-un poș dupa ce este amestecata și se formează aceste turnulețe, se gătesc pe hârtie de copt la 190 de grade 20 de min. <StudentXFootnote>1</StudentXFootnote> Varza murata se taie la cutit fin și se condimentează cu boia și uleiul