kaufland.ro/retete
Chifteluțe de cod
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
600 g | carne de cod |
200 g | fasole verde teci |
1 | cartof |
1 | ou |
4 | căței de usturoi |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se curăță cartoful și se fierbe 10 minute în apă cu sare, împreună cu tecile. După ce au fiert, cartoful se pasează, iar tecile se taie mărunt.
- 2
Se pune la fiert 1 litru de apă. Când clocotește se scufundă codul și se fierbe 10 minute. Se scoate pe strecurătoare și se curăță de oase.
- 3
Se toacă mărunt și se pune într-un bol. Se adaugă piureul de cartof, tecile tăiate, oul, usturoiul pisat, sarea și piperul. Se amestecă bine. Se formează chifteluțele și se prăjesc în uleiu bine încins, până se rumenesc.