Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Chifteluțe de cartofi cu mei și quark de ridiche

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 376/​1574
    kcal / kJ
  • 55 g
    carbo-hidrați
  • 13 g
    proteine
  • 10 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    376/1574 kcal/kJ, 55 g carbo-hidrați, 13 g proteine, 10 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

600 g cartofi
sare
2 cepe mici
1 cățel usturoi
1 lingură ulei de floarea soarelui
400 ml supă de legume
120 g mei
jumătate de legătură pătrunjel
60 g pesmet
nucșoară rasă
piper proaspăt măcinat
2 linguri unt
jumătate de legătură de ridiche
200 g quark - brânză cremoasă (250 g)

Util

  • Pentru o aromă mai intensă, adăugați o lingură de ghimbir ras în compoziție


Preparare

    1

Se spală cartofii și se gătesc cu coajă în apă sărată timp de aproximativ 20 de minute.

    2

Se cojesc ceapa si usturoiul, se taie în cuburi fine, se sotează în uleiul încălzit și se adaugă supa de legume.

    3

Se adaugă mei, se gătește timp de aproximativ 15 minute până când meiul este moale și nu lichidul se evaporă.

    4

Se spalăquarqu pătrunjelul, se usucă și se taie mărunt.

    5

Se scurg cartofii, se decojesc și se frământă cu meiul gătit, 50 de grame de pesmet și pătrunjel.

    6

Se condimentează amestecul cu sare, nucșoară și piper, se formează 32 bile uniforme, se trec prin pesmetul rămas și se prăjesc timp de aproximativ 10 minute în unt topit până se rumenesc.

    7

Se spală ridichiile, se taie fin, se amestecă cu quarkul , sarea și piperul și se servesc.