Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Chifle de cânepă cu cimbru

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 184/​770
    kcal / kJ
  • 5 g
    carbo-hidrați
  • 15 g
    proteine
  • 11 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    184/770 kcal/kJ, 5 g carbo-hidrați, 15 g proteine, 11 g grăsimi

Ingrediente (6 bucăți)

1 pachet de drojdie (42 g)
jumătate de lingură zahăr
90 g făină de cânepă
40 g făină de in
2 lingurițe bicarbonat de sodiu (fără gluten)
1 crenguță cimbru
150 g cremă de brânză
4 ouă (mărimea M)
jumătate de lingură de sare
semințe zdrobite de coriandru

Util

  • Ungeți aluatul cu 1 linguriță de ulei de cânepă și presărați-l cu semințe de cânepă înainte de coacere.


Preparare

    1

Se sfărâmă drojdia, se amestecă cu zahăr și 50 mililitri de apă caldă până se omogenizează.

    2

Se amestecă cânepa și făina de in cu praful de copt.

    3

Se spală cimbrul, se scurge și se taie mărunt.

    4

Se amestecă crema de branză, ouăle și sarea, se adaugă amestecul de faină și cimbrul și se împarte totul în 6 portii.

    5

Presară chiflele cu puțină făină de cânepă și semințe de coriandru și lasă-le la dospit timp de 40 de minute într-un loc cald.

    6

Preîncălzi-ți cuptorul la 200 °C căldură superioară/inferioară (180 °C aer circulant) și coaceți chiflele timp de aproximativ 20 de minute.