kaufland.ro/retete
Ceapă umplută
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
1 kg | piept de pui |
1 legătură | pătrunjel |
1 ceșcuță | supă de legume |
1 legătură | ceapă verde |
4 | cepe |
ulei | |
sare |
Preparare
- 1
Se trece carnea prin maşina de tocat.
- 2
Ceapa verde se spală și se curăță. Se taie rondele și se călește uşor în ulei. Se adaugă carnea şi se lasă pe foc să se înăbuşe. Se stinge treptat cu supa de legume. La final, se potriveşte gustul de sare şi se aromatizează cu pătrunjelul tocat fin.
- 3
Se curăţă ceapa şi se scobeşte, scoțându-i miezul. Se umple fiecare ceapă cu amestecul de carne. Se pun deasupra rondele de ceapă verde şi se lasă câteva minute să se întrepătrundă aromele. Carnea va căpăta un gust mai bun dacă se lasă cepele umplute câteva minute în cuptor.