kaufland.ro/retete
Ceapă umplută cu carne de pui
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
8 | cepe mici |
0.5 kg | carne tocată de pui |
2 linguri | orez |
1 linguriță | oregano |
200 g | pastă de roșii |
1 | pătrunjel |
sare | |
piper | |
2 linguri | ulei |
Preparare
- 1
Cureți cepele, apoi le tai câte un căpăcel și le îndepărtezi miezul, păstrând 2-3 foi întregi, la exterior. Opărești coșulețele obținute. Toci mărunt miezul cepelor.
- 2
Speli orezul și îl fierbi în 100 ml apă. Îl scurgi și îl lași să se răcească. Amesteci carnea cu orezul, ceapa, oregano, pătrunjelul fin tocat, un praf de piper și sare.
- 3
Umpli cepele cu amestecul omogen, le pui într-un vas termorezistent, le stropești cu ulei și pastă de roșii diluată și le introduci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 40 de minute.