Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Cartofi dulci cu carne de porc și smântână

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 793/​3326
    kcal / kJ
  • 90 g
    carbo-hidrați
  • 30 g
    proteine
  • 29 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    793/3326 kcal/kJ, 90 g carbo-hidrați, 30 g proteine, 29 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

4 cartofi dulci
500 g ceafă de porc
200 g brânză proaspătă
150 g smântână
3 fire ceapă verde
sare
piper
1 linguriță chili
2 linguri pătrunjel tocat

Util

  • Carnea trebuie marinată cu o seară înainte. Poți să o condimentezi cu sare, piper, boia dulce/iute, cimbru, rozmarin și ienibahar.


Preparare

    1

Cuptorul se încinge la 180 °C aer recirculat. Spală cartofii dulci, împachetează fiecare cartof în folie de aluminiu și pune la copt aproximativ 50 de minute.

    2

Frige carnea pe un grătar adecvat, iar aprox. 25 minute pune-o și în cuptor cu cartofii dulci.

    3

Scoate carnea și rupe-o în fâșii cu ajutorul a 2 furculițe.

    4

Pentru sos, amestecă brânza, smântâna, chili, sarea și piperul. Spală ceapa verde, tai-o rondele fine.

    5

Scoate folia de pe cartofi și taie-i pe mijloc. Cartofii se umplu cu carnea de porc, iar deasupra se pun rondele de ceapă verde, sosul de smântână și pătrunjel tocat.