kaufland.ro/retete
Cartofi copţi umpluți cu carne și roșii
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (8 porții)
150 g | roșii în bulion |
150 g | piept afumat de porc |
150 g | mozzarella |
2 | ouă |
8 | cartofi mari |
sare grunjoasă | |
pătrunjel verde |
Preparare
- 1
Se fierb cartofii în coajă. Se scot din apă și se lasă să se răcească.
- 2
Separat, se rade brânza mozzarella și se amestecă cu ouăle și pătrunjelul tocat mărunt.
- 3
Pieptul afumat de porc se taie cubulețe și se rumenește în suc propriu. Se toarnă peste el roșiile și sucul de roșii din conservă. Se lasă să scadă. Se amestecă toate ingredientele.
- 4
Se taie cartofii la jumătate, se scoate miezul astfel încât să nu se rupă și se umplu cu amestecul de mai sus. Se așază pe hârtie de copt într-o tavă și se coc. După ce s-au rumenit, se scot.