kaufland.ro/retete
Carpaccio de somon afumat cu avocado și creveți
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
100 g | unt |
4 | fâșii de somon fume |
8 | creveți mici semipreparați |
1 | fruct avocado |
2 | roșii |
cimbru uscat | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se decojește fructul de avocado, se taie în două și se toacă cubuleție. Roșiile se toacă mărunt.
- 2
Se curățiă creveții.
- 3
Se încinge untul. Se prăjesc 4 minute creveții și se presară cu puțiin piper. Se scot pe o farfurie, iar în untul rămas se pun cubulețiele de avocado și roșie. Se presară cu sare, piper și cimbru uscat. Se prăjesc 1 minut.
- 4
Se montează farfuriile. Se pune un strat de avocado și roșii, se așază o fâșie pliată de somon afumat, iar deasupra se pun doi creveții. Se presară puțiin cimbru și se servesc.