Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian

Burger vegetarian cu vinete

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 867/​3627
    kcal / kJ
  • 56 g
    carbo-hidrați
  • 26 g
    proteine
  • 58 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    867/3627 kcal/kJ, 56 g carbo-hidrați, 26 g proteine, 58 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

1 vânătă mică
1 ceapă roșie
100 g salată de varză tocată
2 chiftele de burger vegan
2 chifle de burger
4 lingurițe muștar fin
1 linguriță cimbru
4 linguri ulei de măsline
1 roșie
1 cățel usturoi
câteva frunze rucola
3 linguri maioneză
1 lngură sos de soia
1 ardei chili
sare
piper

Preparare

    1

Înainte de a pregăti legumele pentru burgerul vegetarian, încinge grătarul pentru coacere indirectă, la 180 grade.

    2

Spală legumele. Taie vânăta și roșia în felii cu grosimea de 0,5 cm. Curăță usturoiul și ceapa, tăie usturoiul cubulețe, iar ceapa și ardeiul chili în rondele fine.

    3

Lasă salata de varză să se scurgă și amestec-o cu ardeiul chili.

    4

Marinează feliile de vânătă cu usturoiul, uleiul de măsline, cimbrul și sarea și coace-le pe grătar cu feliile de burger vegan, pe ambele părți, aprox. 4 minute, la foc indirect.

    5

Taie chiflele pe jumătate și coace-le la grătar.

    6

Amestecă maioneza cu sosul de soia și condimentează cu sare și piper.

    7

Unge jumătățile de chiflă cu câte 1 linguriță de muștar. Pe jumătățile inferioare așază salata de varză, chiftelele de burger vegan, feliile de roșii, rondelele de vânătă și ceapă.

    8

Distribuie maioneza și rucola peste acestea, așază partea superioară a chiflei și servește.