Brioșe înfricoșătoare cu ciocolată
Valori nutritive
(Per porție)-
569/2378kcal / kJ
-
60 gcarbo-hidrați
-
61 gproteine
-
9 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
569/2378 kcal/kJ,
60 g carbo-hidrați,
61 g proteine,
9 g grăsimi
Ingrediente (12 bucăți)
275 g | făină |
80 g | zahăr |
3 linguri | pudră de cacao |
1 pachețel | praf de copt |
2 | ouă |
200 ml | lapte de cocos |
50 g | grăsime de palmier |
60 g | ciocolată de menaj |
500 g | quark cu conținut scăzut de grăsimi, 0.2% |
100 g | zahăr pudră |
50 g | șerbet de cireșe |
1.5 linguriță | colorant alimentar roșu |
60 g | marțipan |
colorant alimentar maro |
Preparare
- 1
Se amestecă făina, zahărul, pudra de cacao, praful de copt, ouăle, laptele de cocos și grăsimea de palmier până se omogenizează. Încorporați fulgii de ciocolată și turnați amestecul în 12 forme de brioșe tapetate cu hârtie. Lăsați aluatul să se odihnească timp de 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la 160 de grade cu aer circulant.
- 2
Amesteca quark-ul într-un castron cu un tel până se omogenizează. Adăugați zahăr pudră, pudră de șerbet și colorant alimentar și amestecați. Acoperiți și lăsați la rece timp de 20 de minute.
- 3
Coaceți brioșele timp de 25 de minute și lăsați să se răcească 1 oră.
- 4
Umpleți amestecul de quark într-o pungă cu o duză perforată și adăugați peste brioșe amestecul în formă de melc.