kaufland.ro/retete
Brânză cu ciuperci la grătar
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
391/1638kcal / kJ
-
2 gcarbo-hidrați
-
21 gproteine
-
34 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
391/1638 kcal/kJ,
2 g carbo-hidrați,
21 g proteine,
34 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
2 bucăți | brânză franțuzească moale K-Classic |
400 g | ciuperci Champignon |
2 | cepe mici |
8 tulpini | cimbru |
8 tulpini | pătrunjel |
sare | |
piper |
Util
-
Dacă preferi gustul mai dulce, toarnă pur și simplu puțină miere peste brânză.
Preparare
- 1
Brânza moale se taie pe orizontală în jumătate. Ciupercile champignon se curăță și apoi se taie în sferturi. Ceapa se curăță și se taie felii.
- 2
Brânza se pune într-un castron termorezistent cu coaja în jos. Se adaugă ciupercile și ceapa. Cimbrul și pătrunjelul se spală, se usucă prin tamponare și se toacă mare. Ierburile se presară pe brânză și se condimentează cu sare și piper. În final se coace totul aprox. 10 minute.