Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Brăduț de aperitive

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 577/​2414.17
    kcal / kJ
  • 14 g
    carbo-hidrați
  • 23 g
    proteine
  • 47 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    577/2414.17 kcal/kJ, 14 g carbo-hidrați, 23 g proteine, 47 g grăsimi

Ingrediente (8 porții)

IngredientList_Recipe_10015468

1 bucată Comté AOP franțuzesc K-Favourites, 180 g
300 g Cremă de brânză, Conținut ridicat de grăsimi
jumătate de pahar pesto de nucă și rucola K-Favourites, 90 g
sare
piper proaspăt măcinat
1 pachet Măsline verzi umplute cu migdale K-Favourites, 100 g
jumătate de pahar Măsline uscate Kalamata grecești K-Favourites, 100 g
1 Pachet Ardei verzi umpluți cu cremă de brânză K-Favourites, 150 g
1 pachet Ardei cherry umpluți cu cremă de brânză K-Favourites, 150 g
1 pachet Mozzarella de bivoliță Di Bufala Campana DOP K-Favorites, 125 g
jumătate de pahar Cornișon Premium miere K-Favourites, 95 g
100 g salam-potcoavă franțuzesc K-Favourites
1 pachet prosciutto di Parma DOP K-Favourites, 100 g
1 pachet Bresaola della Valtellina K-Favourites, 80 g
câteva crenguțe de rozmarin proaspăt
câteva rulouri de foietaj

Util

  • Tava de gustări în formă de brăduț poate fi decorată cu propriile ingrediente preferate, în funcție de dispoziție.


Preparare

    1

Tăiați Comté în stele, tăiați în bucăți mari cremă de brânză și pasați-o cu jumătate din amestecați pesto-ul cu restul de cremă de brânză până se omogenizează. Condimentați sosurile cu sare și piper, transferați în boluri și puneți la rece.

    2

Se scurg măslinele, ardeii, ardeii cherry, mozzarella și castraveții cornișon. Tăiați mozzarella și salamul în felii și aranjați șunca pe frigărui în formă de acordeon. Aranjați cu celelalte ingrediente în formă de brăduț pe tava de lemn.

    3

Se decorează cu stele de brânză, rozmarin și rulouri de foietaj și se servesc cu cele două sosuri.