kaufland.ro/retete
Bol „Darkside”
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
785/3284kcal / kJ
-
89 gcarbo-hidrați
-
34 gproteine
-
23 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
785/3284 kcal/kJ,
89 g carbo-hidrați,
34 g proteine,
23 g grăsimi
Ingrediente (2 porții)
240 g | fasole neagră din conservă |
1 | ridiche de iarnă |
2 | grepfruturi |
1 | avocado |
1 | rodie |
1 linguriță | ghimbir ras |
2 linguri | semințe de susan prăjite |
2 lingurițe | ulei de măsline |
4 linguri | ajvar |
sare |
Util
-
Preparatul poate fi servit cu felii de grepfrut.
Preparare
- 1
Se scurge fasolea. Se descojește ridichea, se taie în fâșii subțiri și se marinează cu sare. Se descojesc grepfruturile, se separă feliile și se curăță de pielițe. Se stoarce unul dintre grepfruturi.
- 2
Se îndepărtează coaja și sâmburele de avocado, se taie pulpa felii și se presară suc de grepfrut deasupra. Se scot semințele de rodie și se amestecă cu ghimbirul, semințele de susan și uleiul de măsline.
- 3
Se împart fasolea, ridichea și fileurile de grepfruturi în 2 boluri și se servesc cu felii de avocado, semințe de rodie și ajvar.