Biscuiți cu cereale
Ingrediente (25 bucăți)
1 pahar | lapte dulce pasteurizat |
1 castron mai mare | cereale cu scorțișoară |
1 castron mai mic | cereale cu ciocolată |
100 g | unt |
1 | măr |
100 g | făină |
1 | ou |
Util
-
Biscuiții sunt mai gustoși calzi. Pe măsură ce se răcesc, devin mai crocanți și mai buni pentru a fi serviți alături de un pahar cu lapte sau ceai.
Preparare
- 1
Pui cerealele în robotul de bucătărie și le macini până se transformă în pulbere. Topești untul într-un vas termorezistent, pe care îl introduci în tigaie, apoi adaugi cerealele, făina, oul și laptele și amesteci încontinuu timp de 10 minute, pâna ce compoziția devine omogenă.
- 2
Speli mărul și îl tai în cubulețe de 1 cm. Cu mâinile unse, modelezi mici sfere pe care le aplatizezi și le așezi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. În mijlocul fiecăreia, pui câte un cub de măr. Introduci tava în cuptorul încins, timp de 15 minute.