kaufland.ro/retete
Biftec tartar
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
500-600 g | mușchi de vită foarte proaspăt |
100 g | unt |
2 | ouă |
2 | cepe |
4-6 | castraveți murați |
0.5 | pătrunjel |
boia de ardei | |
sos Worchestershire | |
capere | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Mușchiul de vită se dă de 2 ori prin mașina de tocat, se amestecă cu sare, piper și sos Worchestershire.
- 2
Amestecul se împarte în două porții, iar la mijlocul fiecărei porții se lasă o gropiță în care se pune câte un gălbenuș de ou.
- 3
Se curăță cepele și se toacă cât mai mărunt. Se așază pe farfurie lângă mușchiul de vită împreună cu pătrunjelul mărunțit foarte bine.
- 4
Se decorează cu felii de castraveți murați, cu boia, sare și piper și se servește pe felii de pâine prăjită Se poate orna și cu capere.