kaufland.ro/retete
Vegan
Baton pentru mic dejun
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
11 gcarbo-hidrați
-
3 gproteine
-
10 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
11 g carbo-hidrați,
3 g proteine,
10 g grăsimi
Ingrediente (21 bucăți)
130 g | curmale moi |
90 g | ulei de nucă de cocos |
120 g | migdale |
50 g | alune |
30 g | fulgi de ovăz |
50 g | coacăze uscate |
60 g | goji |
50 g | amarant |
Preparare
- 1
Curmalele se acoperă cu apă fierbinte și se lasă la înmuiat aproximativ o oră. Între timp, încălzește uleiul din nucă de cocos într-o oală și lasă-l la răcit.
- 2
Migdalele, alunele, fulgii de ovăz, coacăzele și fructele de goji se mărunțesc un pic la blender. Scoate curmalele din apă și presează-le.
- 3
Pune amestecul mărunțit și migdalele într-un castron și frământă-le bine. Adaugă uleiul de nucă de cocos și amarantul.
- 4
Răstoarnă amestecul obținut într-o formă (21x25 cm) tapetată cu foaie de copt și presează-l uniform. Lasă-l să se răcească 2–3 ore în frigider, iar apoi scoate amestecul întărit din formă și taie-l în 21 de batoane.