kaufland.ro/retete
Aripioare de pui cu cartofi dulci
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
674/2840kcal / kJ
-
28 gcarbo-hidrați
-
41 gproteine
-
29 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
674/2840 kcal/kJ,
28 g carbo-hidrați,
41 g proteine,
29 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
750 g | aripi de pui |
1 kg | cartofi dulci |
6 linguri | sos de grătar |
1 linguriță | pudră de curry |
1 lingură | amidon |
2 linguri | mălai |
2 linguri | ulei |
sare | |
1 linguriță | susan |
1 linguriță | boia |
piper |
Preparare
- 1
Încinge cuptorul la 180 °C aer recirculat (200 °C temperatură superioară/inferioară).
- 2
Marinează aripile de pui cu sosul de barbecue, distribui-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și lasă-le la copt pe șina din mijloc, aprox. 30 de minute până se rumenesc.
- 3
Spală, curăță și taie în bastonașe cartofii dulci. Marinează-i cu ulei. Amestecă cu piper, boia, pudră de curry, susan, amidon și mălai și coace-le pe tava tapetată cu hârtie de copt, aprox. 20 de minute, pe șina inferioară, până se rumenesc.
- 4
Sărează cartofii dulci și servește-i cu aripile de pui, eventual cu smântână, după gust.