kaufland.ro/retete
Aripioare cu gem de piersici
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
2 linguri | sos de soia cu un conținut redus de sare |
2 linguri | gem de piersici |
1.5 linguriță | suc de lămâie |
1/4 linguriță | ghimbir măcinat |
1/4 linguriță | usturoi, mărunțit |
8 | aripioare de pui |
ulei |
Preparare
- 1
Într-o pungă mare resigilabilă se combină sosul de soia, gemul de piersici, sucul de lămâie, ghimbirul și usturoiul. Apoi, se adaugă bucățile de aripioare.Se închide punga și se amestecă.
- 2
Se pune la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
- 3
Se mută aripioarele într-un vas termorezistent, uns cu puțin ulei. Se coc, descoperite, la 175°C, timp de 50-60 de minute sau până când zeama din carne iese limpede, întorcându-le la fiecare 10 minute.