kaufland.ro/retete
Aperitiv vegetal
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (12 porții)
500 g | făină |
300 ml | lapte |
200 ml | ulei |
4 | gălbenușuri |
2 | ouă |
1 | drojdie uscată |
usturoi uscat-pudră | |
cimbru uscat | |
sare |
Preparare
- 1
Se amestecă făina cu sare, o linguriță de usturoi uscat și drojdia. Se toarnă laptele călduț, se pun gălbenușurile și se frământă adăugându-se treptat câte o ligură de ulei. Se frământă 20 minute după care se lasă la crescut.
- 2
Se întinde aluatul în formă de suluri. Se face un nod normal, se taie și se repetă.
- 3
Se bat ouăle cu sare și cimbru uscat. Se trec nodulețele prin ou și se pun în tava tapetată cu hârtie decopt. Se coc 45 minute la foc moderat.