Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Kaufland x Kitchen Affair îți propun cele mai delicioase rețete!

CHOUX-uri SĂRATE

Ingrediente pentru aluat:

* 160 g unt * 160 ml apă * 160 ml lapte * Sare * 160 g făină * 280g ouă (aproximativ 6 buc)

Ingrediente pentru cremă de brânză: * 200 g brânză proaspătă de vaci * 2 linguri de smântână * Sare și piper * Ceapă verde * Mărar proaspăt Ingrediente pentru cremă de pate: * 200 g pate (preferabil de ficat de pui) * 2-3 gălbenușuri de ou fierte * 1 lingură de maioneză

Mod de preparare:

1. Prepararea aluatului choux: 1. Într-o cratiță, pune pe foc mic untul, apa, laptele și un praf de sare. 2. Când untul s-a topit complet și lichidul începe să fiarbă ușor, adaugă făina toată deodată. 3. Amestecă energic cu o spatulă, până când aluatul se adună într-o bilă și se formează o peliculă subțire pe fundul oalei. 4. Ia cratița de pe foc și lasă aluatul la răcorit aproximativ 10 minute. 5. Începe să adaugi ouăle bătute, treptat, amestecând bine după fiecare tranșă. Aluatul e gata când curge lent de pe spatulă, formând litera „V”.

2. Formarea și coacerea choux-urilor: 1. Pune aluatul într-un poș (pungă pentru ornat) și formează biluțe mici, egale, pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. 2. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 175°C, timp de 35 de minute, până devin aurii și cresc ca niște mingi de golf. 3. Nu deschide cuptorul în timpul coacerii! După coacere, lasă-le să se răcească complet. 4. Taie choux-urile în jumătate (sau perforează-le discret la bază) și umple-le cu una dintre cele două creme, folosind un poș. 5. Așază-le frumos pe un platou și păstrează-le la rece până la servire.

BISCUIȚI AMARETTI FĂCUȚI ÎN CASĂ

Dulcele perfect de servit la cafeluța de dimineață

Ingrediente:

*2 albușuri *250g făină migdale *220g zahăr granulat *vanilie *esență de migdale *zahăr pudră *migdale pentru decor

Mod de preparare:

1. Batem albusurile cu un praf de sare pana se fac spumă. Adauga apoi si o treime din zahar si mai amestecam pana obtinem o bezea.
2. Punem vanilia si esența de migdale pentru aroma si gust si apoi 250g de faina de migdale cu restul de zahăr.
3. Amestecam cu spatulă până obținem un aluat lipicios din care formăm biluțe mici și egale.
4. Le dăm prin zahăr pudră, iar apoi apăsăm o migdală în centrul biscuitelui până când apar crăpături în aluat.
5. Umplem tava de biscuiti și îi coacem la 170C pentru 15 minute.

BĂRCUȚE DIN FOIETAJ CU VANILIE ȘI FRUCTE

Ai uitat de aniversare? Sau poate e ziua cuiva apropiat si nu ai timp sa mergi pana la cofetărie. Atunci rețeta asta de bărcuțe din foietaj e fix ce-ti trebuie, e gata în mai puțin de 30 minute și nu necesită multe ingrediente 

Ingrediente:

*aluat foietaj *400ml lapte *1 plic creme ole *zahar pudra decor *1 ou pentru uns *fructe proaspete: capsuni, zmeura, afine, mure *fulgi migdale

Mod de preparare:

1. Decongelăm aluatul foietaj, îl întindem ușor cu făcălețul și tăiem 6/8 pătrate egale.
2. La fiecare pătrat decupăm marginea ca la un tablou, lăsând două colțuri netăiate. Apoi încrucișăm marginile aluatului astfel încât sa formăm o bărcuță din aluat. Cu o furculița facem găuri in mijloc ca sa nu se umfle aluatul și ungem marginea cu ou bătut.
3. Coacem bărcuțele de aluat la 180C pentru 20 min până se rumenesc pe deasupra.
4. Pentru cremă mixam laptele la temperatura camerei cu plicul de creme ole timp de 3 minute la viteză mare.
5. Umplem bărcuțele cu cremă, fructe proaspete, fulgi de migdale si pudram cu zahăr peste.
Poftă Bună!

CÂRNAȚI ÎN SOS DE VIN ROȘU ȘI PIURE CU BRÂNZĂ CAMEMBERT

Uite cum faci dintr-o masă plictisitoare ceva spectaculos si mai gustos ca la restaurant

Ingrediente:

*4-6 cârnați groși de porc *cimbru, rozmarin, oregano proaspăt *50g unt
*200ml vin roșu *ulei pentru prăjit *1 ceapă medie *2-3 căței usturoi *500g cartofi *100-150 ml smântână sau lapte *60g unt *50g brânză Camembert *50g mozzarella rasă *sare după gust

Mod de preparare:

1. Prăjim cârnații pe o parte la foc mare, îi întoarcem și adăugăm untul și verdețurile aromate. Stropim cârnații cu untul topit până sunt aproape gata, apoi îi scoatem din tigaie și adăugăm o ceapă tăiată fin și câțiva căței de usturoi în tigaie și dăm focul mai lent.
2. După ce ceapa s-a înmuiat adăugăm 2 lingurițe de zahăr brun (opțional) și stingem cu un pahar de vin roșu. Lăsăm sosul să scadă la jumătate, îl strecurăm și îl punem înapoi în oală cu cârnații pe care îi fierbem în sos încă 5 minute.
3. Fierbem cartofii, îi strecurăm și îi pisăm cu unt, smântână sau lapte și sare după gust. Cât încă sunt fierbinți adăugăm și cele două tipuri de brânză și amestecăm energic până se topește.
4. Montăm farfuria cu 2-3 linguri generoase de piure cremos, 2 cârnați și sos de vin pe deasupra.
Poftă mare!

CUM SĂ FACI CEI MAI FRAGEZI MUCENICI?

Ingrediente:

* 600 g făină * 100 g zahăr * 25 g drojdie proaspătă * 300 ml apă călduță * șofran (opțional) * 60 ml ulei * 250 g nucă * 2-3 linguri miere Sirop * 200 ml apă * 200 g zahăr * coajă de portocală

Mod de preparare:

1. Activăm drojdia cu 1 linguriță de zahăr, 50 ml din apa călduță și o lingură de făină.

2. Într-un pahar, punem restul de apă fierbinte peste câteva fire de șofran și lăsăm să se răcească treptat și să capete o culoare galbenă. Într-un bol, punem făina, zahărul, drojdia activată și apa cu șofran (strecurată).

4. Începem să frământăm la mână sau la robot timp de 5 minute, adăugând treptat uleiul. Lăsăm aluatul să dospească într-un loc cald până își dublează volumul. Apoi formăm mucenicii – mie mi-au ieșit 10 bucăți în total.

6. Lăsăm mucenicii să crească timp de 30 de minute, apoi îi ungem cu ulei și îi coacem la 180°C pentru 20 de minute.

7. Pentru sirop, fierbem 200 ml apă cu 200 g zahăr și coaja de portocală până când scade la jumătate. Înmuiem mucenicii în sirop pe ambele părți, apoi presărăm nucă măcinată pe deasupra și, opțional, puțină miere.

CELE MAI BUNE BATOANE CU CEREALE FĂCUTE ÎN CASĂ ❤️ 

Ingrediente:

*400g nuci și alune *60g grâu expandat *80g sirop de orez *vanilie *un praf de sare *50g ciocolată

Mod de preparare:

1. Coacem nucile timp de 5 minute la 160C. Apoi le punem într-un bol mai mare împreună cu grâul expandat.

2. Încălzim siropul la microunde pentru 30 secunde și apoi adăugăm sarea și vanilia.

3. Turnăm siropul fierbinte peste nuci și amestecăm bine până când totul este lipicios și acoperit de sirop.

4. Transferăm într-o tavă pregătită cu foaie de copt, presăm bine și punem la copt la 160C pentru 20 de minute.

5. Lăsăm compoziția la răcit, apoi scoatem din tavă și tăiem în dreptunghiuri de forma unor batoane.

6. Opțional topim ciocolată și turnăm peste fiecare baton în parte.

7. La final presărăm câțiva fulgi de sare pentru un plus de savoare. Poftă mare!

CEA MAI BUNĂ ȘI UȘOARĂ REȚETĂ DE PÂINE

Ingrediente:

*1 kg făină 000 *20g sare *7g drojdie uscată *1 lg zahăr *400-500 ml apă călduță *500g cartofi fierți *50 ml ulei

Mod de prepare:

1. Preparăm maiaua cu drojdie, 1 lingura de zahăr, câteva linguri de făină și apă călduță. Când se spumează atunci e gata de folosit.

2. Fierbem 500g de cartofi și îi dăm prin sită. Turnăm un kilogram de făină în bol, 20g de sare și apoi maiaua. Punem apoi și cartofii reci, 50 ml de ulei și ne apucăm de frământat.

4. Lăsăm aluatul la dospit jumătate de oră și îl împletim puțin de la margine spre centru ca sa ne iasă o pâine pufoasă. Mai lăsăm odată aluatul sa dospească acoperit cu un prosop umed până se dublează în volum.

6. Punem oala din fonta în cuptor la 230C, trebuie sa se încingă minim jumătate de oră, dar preferabil o oră.

7. Numai bine când aluatul a crescut formăm intr-o bilă mai mare pe care o împărțim în două. Transferăm pâinea pe o foaie de copt, apoi crestăm cu un cuțit ascuțit și punem direct în oala încinsă din cuptor.

8. Coacem 20 min cu capac la 230C după care scoatem capacul și mai coacem 20 min fără capac la 215 C.

9. Trebuie acoperită cu un prosop măcar jumătate de oră înainte să o tai, astfel coaja va deveni mai moale și elastică, dar nu va faceți griji rămâne suficient de crocantă. Poftă Bună!

Fursecuri umplute cu cremă de alune 🍪 | Rețete Kaufland

Ingrediente:

*100g cremă de alune *120g unt moale *70g zahăr brun *70g zahăr alb *1 ou *80g alune de pădure *50g fulgi de ciocolată *280g făină *1 lgț praf de copt *vanilie *un praf de sare

Mod de preparare:

1. Punem câteva lingurițe de cremă de alune nussano pe o hârtie de copt si le punem la congelator sa se întărească.

2. Mixăm untul moale cu zahărul, vanilia și sarea până devine cremos, apoi adăugăm oul și continuam să mixăm.

3. Adăugăm alunele tăiate, fulgii de ciocolată și făina cu praful de copt peste unt și amestecăm bine până obținem un aluat de consistența nisipului umed. Dacă e încă prea sfărmicios și uscat poți adăuga puțin lapte cald peste.

4. Cu o lingură dozatoare scoatem o bilă de aluat, o întindem în palmă și adăugăm crema de alune rece în mijloc. Modelăm aluatul de jur împrejurul ciocolatei ca să obținem o biluță de aluat.

5. Coacem fursecurile la 180C pentru 20-25 min până se rumenesc pe deasupra.

6. Se servesc fierbinți cu un pahar de lapte rece.

Snack cu doar 5 ingrediente 

Ingrediente:

*1 pizza kit (aluat pizza + sos) *200g mozzarella *100g șuncă/ pastramă/ salam *50g măsline

Mod de preparare:

1. Desfacem aluatul din pachet și îl întindem pe suprafața de lucru, ungem sosul peste aluat într-un strat uniform.

2. Presărăm mozzarella rasă peste sos împreună cu bucățile de șuncă sau feliile de salam.

3. Adăugăm măsline sau orice alt topping vă place pe deasupra și rulăm aluatul cu grijă să nu iasă umplutura.

4. Tăiem felii egale din aluat de grosime medie pe care le aranjăm intr-o tavă pentru cuptor.

5. Mai adăugăm puțină mozzarella peste și punem rulourile de pizza la copt la 200C pentru 25 min.

6. Servim calde sau la temp camerei.

IceTea K-Classic perfect pentru zilele călduroase! #KClssic

Ingrediente:

*3-4 piersici *4 linguri miere 🍯 *300ml apă *4-5 plicuri ceai negru *gheață pentru servit

Mod de preparare:

1. Spălăm și tăiem piersicile în felii, le punem în oală și adaugăm mierea și apa peste. Lăsăm la fiert 15-20min cât să se înmoaie bine fructele, după care le pisăm.

2. Strecuram compoziția pentru a obține siropul dulce de piersici.

Mousse de ciocolată 🍫

CEA MAI FRESH SALATĂ DE CARTOFI DULCI

Vezi ofertele actuale din magazinul tău Kaufland!
Kaufland Roman Soseaua de Centura
Oferte actuale
Oferte viitoare
Catalogul viitor va fi disponibil curând. Înscrie-te acum la canalul nostru de WhatsApp și primești catalogul săptămânal!