Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Batoane cu granola - familie

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 241/​1009
    kcal / kJ
  • 22 g
    carbo-hidrați
  • 4 g
    proteine
  • 15 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    241/1009 kcal/kJ, 22 g carbo-hidrați, 4 g proteine, 15 g grăsimi

Ingrediente (12 bucăți)

140 g fulgi de ovăz
60 g alune tocate
50 g migdale tocate
3 linguri semințe de in
100 g curmale fără sâmburi
70 g ulei de nucă de cocos
70 g sirop de agave
80 g glazură de ciocolată neagră
24 perle de zahăr

Util

  • Batoanele sunt ușor de preparat și sunt ideale pentru gustarea în pauză.


Preparare

    1

Se amestecă fulgii de ovăz, alunele, migdalele și semințele de in. Se taie curmalele în cubulețe.

    2

Încălziți uleiul și mierea într-o cratiță, adăugați amestecul de müsli și curmalele și amestecați bine.

    3

Presați amestecul cald de müsli într-o tavă de copt (20 x 30 cm) tapetată cu hârtie de copt și răciți-l în frigider timp de aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul cu convecție la 160 °C cuptor (180 °C căldură superioară/inferioară).

    4

Se scoate amestecul solid din formă, se îndepărtează hârtia de copt și se taie în 12 batoane de diferite lungimi. Coaceți batoanele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt timp de aproximativ 15 minute și lăsați-le să se răcească.

    5

Tăiați glazura de ciocolată, topiți-o la bain-marie și înmuiați sau acoperiți cu aceasta jumătatea superioară a batoanelor.

    6

Se decorează cu medalioane de zahăr și perle de zahăr pentru a face o mică familie din müsli și se consumă.